Akademisyen–Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Üniversitemiz akademisyenleri tarafından “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları" kapsamında 11 Mart- 15 Mart 2024 tarihleri arasında 4 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:

11 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Onur DENİZHAN “Robotik ve Yapay Zekâ” konulu sunumuyla Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

13 Mart 2024 tarihinde Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Doç. Dr. Günay ÖNAL “Üniversite Yaşamında Özgüven” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

14 Mart 2024 tarihinde ise “Sanata Eşit Erişim ve Görmenin Ötesi: Sanat Buluşmaları Projesi” konulu sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Özgül KAHRAMAN, Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

Haftanın son buluşmasında 15 Mart 2024 tarihinde Doç. Dr. İlhan ÇİÇEK “Başarı ve Motivasyon” konulu sunumu ile Batman Kız Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Akademisyenlerimizin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.